?autoplay=1"

============

[vstrsnln_info]

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!! 17 - 20/4
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΚΗΠΟΙ - ΓΕΦΥΡΙ ΚΟΚΟΡΗ - ΓΕΦΥΡΙ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΚΑΛΠΑΚΙ - ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ!
-Ενήλικες: 165€
-Μονόκλινο +60€
-Παιδιά έως 3 ετών με δύο ενήλικες ΔΩΡΕΑΝ
-Παιδιά 4-10 ετών μόνο 140€
Πρόγραμμα:
1η ημέρα, Παρασκευη 17/4:
Αναχωρούμε στις 6.30 π.μ. από Ομόνοια με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και ξεκούραση κατά την διάρκεια της διαδρομής. Λίγο πριν φθάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα καταλήξουμε στην πόλη των Ιωαννίνων, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό. κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο "BYZANTIO". Τακτοποιηση στα δωματια μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
2η ήμερα Σαββατο 18/4:
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Καλπάκι. Εδώ θα έχουμε ξενάγηση στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων. Στη συνέχεια φτάνουμε στη Μολυβδοσκέπαστη που βρίσκεται στην Κοιλάδα του Μπουραζανίου, μια κατάφυτη περιοχή με τρεχούμενα νερά πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Εδώ συναντώνται οι τρεις ποταμοί Αώος, Βοϊδομάτης και Σαρανταπόρος. Η Μολυβδοσκέπαστη είναι κοντά στην
Κοιμήση της Θεοτόκου. Στη συνέχεια από εδώ θα περάσουμε στην όμορφη Κωμόπολη με το παραδοσιακό χρώμα, την Κόνιτσα, που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, στις απολήξεις του Σμόλικα σε υψόμετρο 600 μέτρων. Επόμενη στάση θα είναι στη γέφυρα του Βοϊδομάτη, όπου γίνονται πολλά σπορ, όπως κανό, καγιάκ, ράφτιγκ, πεζοπορία στο Φαράγγι και άλλα. Αναχωρηση για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ήμερα Κυριακη 19/4:
Μετά το πρωινό αναχωρούμε και μία πολύ όμορφη διαδρομή ξεκινάει , φτάνουμε στους Κήπους. Οι Κήποι είναι ένα χωριό χτισμένο πάνω σε ένα λόφο. Χαρακτηριστικό του χωριού είναι οι κήποι του που ανάμεσά του κυλάει ένα ποτάμι στολισμένο με πέτρινα γεφύρια. Στους Κήπους θα βρείτε λιθόστρωτα καλντερίμια, πέτρινα σπίτια, χαγιάτια, το ρολόι και το ψηλό καμπαναριό, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου καθώς και το θαυμάσιο μουσείο του Αγάπιου Τόλη με την υπέροχη συλλογή λαογραφικού υλικού. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι “οντάδες'', χώροι των ανδρών καθώς και το γνωστό γεφύρι του Κόκορη όπου έχουν γυριστεί πολλά διαφημιστικά spots. Στη συνέχεια από εδώ θα περάσουμε στο Τσεπέλοβο που βρίσκεται στην καρδιά του Κεντρικού Ζαγορίου. Λιθόχτιστοι δρόμοι οδηγούν τα βήματα του επισκέπτη στο όμορφο χωριό, προσκαλώντας σε περιπλανήσεις ανάμεσα σε αρχοντικά που δεσπόζουν στον τόπο και στον χρόνο. Ακολουθώντας την παραδοσιακή πετρόχτιστη αρχιτεκτονική, το Τσεπέλοβο δένει αρμονικά με την ηπειρώτικη γη και αναδεικνύει την τέχνη και την τεχνική των κατοίκων του. Ο οικισμός έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός και η ομοιογένειά του επιτρέπει στον επισκέπτη να θαυμάσει, μέσα από τις αυστηρές γραμμές του, τη συνεπή ομορφιά του. Έχει μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πλατείες, με τα 2 επιβλητικά πλατάνια και την μοναδικής αρχιτεκτονικής εκκλησία του να μαγεύουν όποιον την επισκέπτεται. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ήμερα Παρασκευή 27/12:
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή που μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ. Στάση για καφέ και γνωριμία με το Μέτσοβο, παραμονή περίπου 2,5 ώρες. Αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ επί της Εθνικής Οδού καταλήγοντας το βράδυ στην Αθήνα.
___________________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:210-5201574-6948887588 (μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείo μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
260-002101-062530 (ALPHA BANK)
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR3901402600260002101062530
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ"), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 80€ ανά άτομο, και εξόφληση με την αναχώρησή μας!
*14 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, OYTE μεταφέρονται!
_____________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-3 διαν/σεις στο πολυτελές ξενοδοχείο "HOTEL BYZANTIO" 3* ME ΠΡΩΙΝΟ σε μπουφέ!
(Δείτε το εδώ:https://www.byzantio-hotel.gr)
-Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ
ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.
-είσοδοί σε μουσεία
-ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ